Regelmatige concerten

Ieder zaterdag om 18u en door de week om 20u30.

Ieder zaterdag vinden onze aperitiefconcerten plaats. Alle jazzstijlen worden gespeeld om een gevarieerd publiek te bereiken; we zetten vooral Belgische musici in de schijnwerpers, ook al komen steeds meer internationale groepen ons programma verrijken. Dit soort concerten begonnen daags na de opening van het Jazz Station. Het tijdstip werd gekozen om niet met andere jazzclubs van de hoofdstad te concurreren en om het tekort aan concerten in de vooravond aan te vullen. En dit is ons gelukt dankzij deze vorm van concerten die de kernactiviteit van ons programma vormen. Dankzij het tijdstip van deze concerten kunnen ook gezinnen met jonge kinderen komen zonder dat ze hun gewoontes moeten veranderen. Na het concert kan je zelfs gezellig op een andere plaats iets gaan drinken met vrienden!

De andere dagen van de week kunnen jullie van de anderen activiteiten van ons programma genieten, zoals Les Lundis d’Hortense (« Gare au Jazz »,’s woensdags), de Jazz Station Big Band, de Singers Nights, alsook de Cartes Blanches, album releases, de Jazz Nights en de concerten “jong publiek”. Al onze activiteiten staan vermeld op onze agenda.

Bij deze concerten kost een standaard ticket gewoonlijk 10 euro, en 8 euro voor studenten, werkzoekenden of vzw-leden. De toegang is gratis voor kinderen tot twaalf jaar.
Geen reservering nodig voor deze concerten (behalve indien vermeld op ons programma).