Missing some Jazz ?

Ontdek onze Jazz Lines inhoud !

Het Jazz Station lanceert een nieuwe project, ‘Jazz Lines’. Een multimediaal gebeuren (radio en video) dat een ruimte wil creëren naar het voorbeeld van onze vzw : het toegankelijk maken van de jazz, het ontdekken ervan, respect opbrengen voor onze musici, openstaan voor alle facetten van de jazz… Op onze hoogste verdieping is een zaal helemaal gerenoveerd, de ideale omgeving, leek het ons, voor een nieuwe, kleine studio, tegelijk ontmoetingsruimte, en, waarom ook niet, een plek voor muzikaal experiment…

Het wordt een samenwerkingsproject. Er zijn al hebben al heelwat partners hun belangstelling laten blijken : Lundis d’Hortense, Igloo Records, Spinach Pie Records, Hypnote Records, La Chambre Verte, La Maison du Jazz de Liège, l’An Vert, maar ook diverse figuren die actief betrokken zijn bij al wat met jazz te maken heeft : Georges Tonla-Briquet, Jacques Prouvost, Patrick Dave, Sabine Ringelheim, Bertrand Squelard … om er slechts enkelen te noemen. En natuurlijk zijn alle mogelijke ideeën en voorstellen op het gebied van radio en/of video welkom.
Neem contact met ons op via studiojazzlines@gmail.com !

Klik hier om naar onze podcasts te luisteren.

Klik hier om onze videoclips te bekijken.

Aarzel niet om ons uw playlist van 10 jazztracks op te sturen via studiojazzlines@gmail.com. We publiceren je playlist graag !

De podcasts en videoclips worden gerealiseerd dankzij de steun van Sabam for Culture.