Sold Out - NΔBOU "Hubert"

Saint-Jazz Festival

Nabou Claerhout - trombone / Roeland Celis - gitaar / Trui Amerlinck - contrabas / Mathias Vercammen - drums

Trombonist Nabou Claerhout schrijft composities die het publiek meeneemt doorheen verschillende muziekgenres : herinneringen aan haar jeugd zoals Michael Jackson, Beyonce of Erykah Badu, de operacollectie van haar broer of de platen van haar moeder, Jacques Brel, Marco Borsato of Skunk Anansi. Later wordt ze gedreven door nieuwe invloeden zoals Maceo Parker, Avishai Cohen (bassist), Kirk Franklin, Corry Henry, Lionel Loueke, Mark Guiliana, ... Haar composities weerspiegelen ook de verschillende invloeden die ze ontving tijdens haar studie aan Codarts in Rotterdam en aan de Royal Academy of Music in Londen. Vooral Kenny Wheeler is een belangrijke inspiratiebron geweest voor haar composities.

Nabou biedt ons met haar instrument een zeer persoonlijke sound. Door middel van allerlei effecten creëert ze vaak een droomachtige setting met melancholische connotaties. Sommige composities zijn echter juist ritmisch en dynamisch en stralen een boeiende groove uit. Kortom, deze eerste EP biedt een mooie illustratie van wat het kwartet NΔBOU voor ons in petto heeft: een verrassende reis met gedurfde muzikale keuzes en een combinatie van sterke muzikale persoonlijkheden.

https://www.nabouclaerhout.com/

Dit concert is sold out !

12€ voor de hele avond.
Reservatie verplicht. Indien u een concert met uw bubbel (max. 5 personen) wenst bij te wonen, dient u samen te reserveren, zodat we de zaal zo goed mogelijk kunnen inrichten. De bubbel moet compleet zijn om toegang te krijgen tot de zaal. Het dragen van een masker is verplicht.